SPEAKING CLUB PROJESİ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi tarafından yürütülen Speaking Club projesinde okulumuz bu sene de yerini aldı. İngilizce Öğretmenlerimizden Kader DURAN ÖZDİL rehberliğinde yürütülen projeye Türkiye, İtalya, Almanya, Polonya, Romanya, Ukrayna, İspanya, Portekiz gibi 8 farklı ülkeden öğrenciler katılmaktadır. İngilizce konuşma becerilerini geliştirme amacıyla her hafta online olarak bir araya gelen öğrenciler, önceden belirlenen konular çerçevesinde görüşmeler yapmaktadır. Proje kapsamında farklı kültürleri tanıma fırsatı elde eden öğrenciler, Türk ve Yabancı öğretmenlerin rehberliğinde belirli bir süre konuşarak birbirlerine soru sorma fırsatı elde etmektedirler. Birebir etkileşimin oldukça yüksek olduğu projeye, farklı iller de oldukça ilgi göstermeye başlamıştır. Milli Eğitim bünyesinde bir ilk olan proje, öğrencilere aktif katılımları sonucunda katılım belgesi vermektedir.

Projeye katılan öğrenciler

06.12.2021 447

06-12-202106-12-202106-12-202106-12-202106-12-2021

Adres:
ORDUZU MAH. KANYON.3 SK. NİYAZİ MISRİ SİTESİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BLOK NO 12/1 BATTALGAZİ / MALATYA