LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMINDA BİZDE VARIZ

25.12.2023 652

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARINDA BİZDE VARIZ

Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nün daha öncesinde pilot olarak uygulamış olduğu Liselerde Bilim Uygulamaları programı artık tüm Türkiye'de uygulanmaktadır. Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi olarak bizlerde bu projeye 21 öğrencimiz ile başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. Birbirinden değerli öğrencilerimizin ortaya koyacakları performanslarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Öğrencilerimize her adımda rehberlik etmek adına okulumuz öğretmenlerimizden oluşturulan komisyon ve İnönü Üniversitesinden davetimiz üzerine gelecek olan değerli hocalarımız ile işimizi bilimsel ve özgün bir şekilde yapmayı amaçlıyoruz. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve destek veren değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu kapsamda İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doçent Servet ATİK öğretmen ve öğrencilerimize yönelik olarak seminer düzenleyecektir.

Uygulama Kılavuzu için TIKLAYINIZ

BİZ KENDİMİZE GÜVENEN ÇALIŞKAN BİR AİLEYİZ

26-12-2023

25-12-2023