2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

02.06.2023 519

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar ile hazırlık sınıfı öğrencilerinin katılımıyla 3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olup, ilgi (c) Yönetmeliğin ek üçüncü maddesi ile ilgi (ç) Yönetmeliğin ek ikinci maddesinde yer alan “İlçe, il veya ülke genelinde genel hayatı etkileyen salgın hastalık, doğal afet, elverişsiz hava koşulları gibi durumlarda bu Yönetmelikle düzenlenen eğitim, öğretim, yönetim ve işleyişe ilişkin usul ve esaslar Bakanlıkça ayrıca belirlenebilir.” hükmü gereğince ülke genelinde sınava girecek tüm öğrencilerin sınava esas derslerin ilk dönem sonuna kadar işlenen konu, kazanım ve açıklamalarından sorumlu olacaklardır.

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu

Adres:
ORDUZU MAH. KANYON.3 SK. NİYAZİ MISRİ SİTESİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ BLOK NO 12/1 BATTALGAZİ / MALATYA